• Startsida

Tjäna pengar till er förening/skolklass

Vi erbjuder en lättsåld produkt som ger er förening maximal vinst/såld produkt och som dessutom ger er nöjda och återkommande köpare. Faktum är att föreningarna i Sverige nu har sålt över en halv miljon små Dalahästar i choklad!
 
Våra varumärkesskyddade Dalahästar i choklad finns i olika förpackningsstorlekar och vi erbjuder både mjölkchoklad och mörk choklad med flera olika fyllningar – de flesta med typiskt svenska smaker. Varje chokladbit är hygieniskt förpackad i ett eget litet kuvert, vilket gör dem utmärkta att bjuda på! Våra populära Dalahästar i gelé finns också med i säljsortimentet, något som även passar personer som är överkänsliga mot nötter, laktos och gluten.
 

Vårt koncept är enkelt:
 
- Beställningar tas upp via beställningslistor; alla produkter som ni som förening köper är därmed redan sålda och ni behöver därför inte hålla ett eget kostsamt lager.
 
- Föreningen behöver inte ligga ute med pengar eftersom vi har 30 dagars betalningsvillkor efter att varorna har levererats till angiven adress. Medlemmarna har därför god tid på sig att leverera varorna till sina kunder innan fakturan ska betalas.
 
- Ni som förening bestämmer själva hur många gånger per år som ni vill sälja våra produkter. Sammanställningen av beställningslistorna skickas som en order till oss. Använd beställningsformuläret under fliken FÖRENINGAR.
 
- Produkterna levereras fraktfritt i hela Sverige vid beställningar över 5000 kr.
(Vid mindre beställningar debiteras en fraktkostnad som beräknas på sändningens vikt).
 
- Vi har inget krav på minsta ordervärde! 
 
Kontakta oss gärna för mer information.
 
Har ni sålt våra produkter tidigare och behöver mer säljmaterial, kontakta oss gärna!
 

Tjäna pengar till er förening!

Behöver ni liksom många andra föreningar tjäna pengar inför årets olika tävlingar, läger & evenemang? Kanske behöver ni köpa in nytt material, eller varför inte en chans att sänka medlemsavgifterna?

 

Vi erbjuder en lättsåld produkt som ger er förening maximal vinst/såld produkt och som dessutom ger er nöjda och återkommande köpare.

 

Gå in under fliken FÖRENINGAR för att läsa mer om alla fördelar med vårt upplägg, eller kontakta oss för mer information.

 

Har ni sålt våra produkter tidigare och behöver mer säljmaterial, kontakta oss gärna!

Vårt ordinarie produktsortiment finns i menyraden under rubriken "Produkter".

ÅTERFÖRSÄLJARE lägger sina beställningar HÄR.


FÖRETAG lägger sina beställningar HÄR.

FÖRENINGAR lägger sina beställningar HÄR.

Ni är alltid välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor!