• Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Skydd av personuppgifter

Under 2018 ersätts PUL (personuppgiftslagen) av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund. 

Enligt GDPR har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta oss på dc.choklad@telia.com om du vill göra ändringar. Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina angivna uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att leverera och fakturera din beställning. Vi sparar dina angivna uppgifter utskrivna i pappersformat i 7 år i enlighet med bokföringslagen. Dina uppgifter ligger skyddade i vårt kundregister för eventuellt framtida beställningar. Vi har vidtagit administrativa, tekniska och fysiska säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig användning, t.ex. så ligger inte vårt kundregister i en dator med tillgång till Internet/Ethernet vilket betyder att uppgifterna inte kan utsättas för en hackerattack. Dina angivna leveransuppgifter så som namn, leveransadress samt telefonnummer lämnas till transportör för att kunna leverera din order (aldrig personnummer/organisationsnummer).

Observera att vi när som helst och utan föregående meddelande kan ändra informationen på denna webbplats och/eller i denna Sekretesspolicy om det sker ändringar i svensk/europeisk lag. Du bör regelbundet läsa igenom denna Sekretesspolicy för eventuella ändringar. Eventuella ändringar gäller omedelbart efter att den reviderade Sekretesspolicyn lagts upp på denna webbplats. Genom att fortsätta att använda webbplatsen godkänner du eventuella ändringar, och genom att ge fortsatt tillträde till webbplatsen ger vi dig förutsättningarna för att kunna godkänna sådana ändringar.