• Designa din egen ask


Vi erbjuder både företagare och privatpersoner möjligheten att designa egna chokladaskar. Innehållet är likadant, men utsidan bestämmer du själv. Asken innehåller fyra Dalahästar i choklad i valfria smaker. Våra chokladhästar ligger alltid hygieniskt styckeförpackade.

Det finns många tillfällen att fira här i livet: bröllop, dop, studenter, vuxna jubilarer såväl som barnkalas för att nämna några. Vid flera av dessa tillfällen är det vanligt att ge sina gäster en gåva och vi vill ge er möjligheten till att designa er alldeles egna personliga ask.

En egendesignad ask kan fylla många funktioner: på ett bröllop kan den utöver att vara en gåva även användas som bordsplaceringskort eftersom varje ask kan göras unik. Den kan användas som menykort, man kan t.ex. skriva en berättelse om brudparet samt lägga till bilder, det finns också plats för sångtexter och den kan t.o.m. användas som ett tackkort.

De flesta företag använder någon typ av giveaway, och något man bör tänka på är att typen av giveaway också sätter nivån på företaget. Vad vill företaget förknippas med? Vad sänder en reklampenna, som kanske inte ens fungerar, ut för signaler?

Om företaget vill förknippas med hög kvalitet så bör man också tänka på att välja sina giveaway's med omsorg. En giveaway ska förknippas med något positivt, kunden ska känna att den har fått någonting extra samtidigt som företaget får chansen att sprida sitt varumärke.

En fin chokladask med ett högkvalitativt innehåll känns både lyxigt och vi törs garantera att era kunder kommer att minnas er som ett generöst företag.

Det som är unikt med våra Dalahästar i choklad är att de är varumäkesskyddade. Sveriges nationalsymbol tillverkad i choklad och konfektyr kan alltså inte hittas någon annanstans i hela världen.

Det ska kännas roligt och inspirerande att åka på konferens. Det är viktigt att få sina konferensgäster väl omhändertagna. En välkomstgåva är en utmärkt start!

En egendesignad chokladask kan användas på flera sätt: vill man göra det där lilla extra för sina konferensgäster kan man göra varje ask personlig och t.o.m. trycka varje gästs namn på asken. Utöver detta kan man t.ex. skriva upp dagens program samt lägga till bilder och övrig text.

...Dessutom kan det behövas någonting sött till kaffet för att hålla fokus uppe en hel dag!

Det finns många säljare runt om i vårt avlånga land som "tvingas" spendera många nätter på hotell under veckorna, samtidigt finns det dem som gör allt för att få komma iväg på en hotellweekend för att vila upp sig. Oavsett så uppskattas alltid en liten välkomstgåva på huvudkudden!

Ta tillfället i akt att hälsa era gäster välkomna, berätta om era faciliteter, informera om era frukosttider mm. och tryck framförallt er logo på asken för att få era gäster att förknippa ert hotell med lyx. Urvalet på hotell är idag stort så gör det lätt för era gäster att välja rätt hotell nästa gång också!

I alla serviceyrken är det otroligt viktigt med nöjda och återkommande kunder.

En egendesignad lyxig chokladask är en god investering till en liten kostnad speciellt i sammanhang där kunden betalar mycket pengar som kan "svida lite" i plånboken: bilköp/reparationer, hus/lägenhetsköp eller ett helt vanligt besök hos frisören för att nämna några.

Då är det viktigt att ge det där lilla extra för att kunde ska gå ut genom dörren med ett leende på läpparna. Det kommer att löna sig eftersom ett gott rykte sprider sig snabbt!