• Börja designa nu

DESIGNA DIN EGEN ASK

Du kommer nu att börja designa din helt egna chokladask. Läs noggrant igenom intruktionerna nedan samt villkoren som du hittar till vänster. Designen kommer att ske i fyra olika steg. Gör dina val i varje steg och fyll sedan i formuläret på nästa sida. I formuläret anges texter, du laddar upp dina bilder, bestämmer färg på asken, väljer typsnitt och väljer vilka smaker av våra Dalahästar i choklad du vill fylla din ask med.

Steg 1: Här väljer du hur du vill att låsningen av locket ska se ut. Ytan är ca 35x30 mm så det är ett mycket begränsat område för text, så tänk på att textstorleken är liten. Låsningen har en hästskoform, på bröllopsversionen finns hästskon med som bild eftersom den betyder lycka. På alt. 2 och alt. 3 finns ingen förtryckt bild.

Steg 2: Här väljer du hur du vill att framsidan av din ask ska se ut. Välj fritt hur du vill placera bilder och text. Ett alternativ för exempelvis bröllop, kalas och konferenser är att använda framsidan som bordsplacering, det gör asken personlig för varje gäst. Skicka i sådana fall en excelfil med namnet på samtliga gäster.

Steg 3: Här väljer du hur du vill att höger gavel av din ask ska se ut. Här får du välja på antingen text eller bild. På vänster gavel finns redan förtryckt produktinformation.

Steg 4: Här väljer du hur du vill att baksidan av din ask ska se ut. Förutsättningarna är demsamma som för framsidan av asken bortsett från att det går att få texten vänsterroterad på alt. 1. Det passar perfekt om man exempelvis vill lägga till en bröllops/festmeny.

Nu är det dags att välja smak: varje ask kommer att innehålla fyra Dalahästar i choklad, med andra ord går det att få fyra olika smaker/ask, men det måste vara samma val av smaker i hela beställningen.


Bild 1: Dalahäst i mjölkchoklad fylld med Carameltryffel
Bild 2: Dalahäst i mörk choklad fylld med Punchtryffel
Bild 3: Dalahäst i mjölkchoklad fylld med Pepparkakstryffel
Bild 4: Dalahäst i mjölkchoklad fylld med Polkaminttryffel
Bild 5: Dalahäst i mjölkchoklad fylld med Hasselnötstryffel


Samtliga smaker kan innehålla spår av mandel, valnötter, pistagenötter, hasselnötter och gluten eftersom chokladen tillverkas i en fabrik där detta används. Vår mörka choklad innehåller inte laktos men det kan ändå finnas spår av det av samma skäl som ovan.

Du har nu gått igenom alla steg och när du känner dig redo kan du börja att fylla i dina val i formuläret som öppnas i ett nytt fönster när du trycker på någon av knapparna nedan. Välj om du är PRIVATPERSON eller FÖRETAG, prislista finns att tillgå på respektive sida:

HJÄLP MED DESIGN

Om du hellre vill att vi ska göra ett förslag så fyll i formuläret på nästa sida. Ange texter, ladda upp bilder välj färg och skriv sedan i meddelandefältet att du önskar hjälp med designen så återkommer vi med ett förslag via mail så fort som möjligt.

Tryck på knappen nedan för att läsa användarvillkoren för tjänsten.